Hoppa till huvudinnehållet

Lasermärkning

I takt med att kraven på spårbarhet och individmärkning inom tillverkningsindustrin har ökat har lasermärkning blivit en vinnande metod. Lasermärkning märker och identifierar plåtprodukter på ett precist och permanent genom att bränna in en färgning i ytan. Lasermärkningen ger din plåtdetalj ett premiumuttryck och ökar förtroendet för produkten. Märkning som skapas med lasern är extremt hållbar och tål påfrestningar som vibrationer, friktion och exponering för olika väderförhållanden. Detta säkerställer att produktinformationen förblir läsbar under hela produktens livslängd.

Lasermärkning är snabb och effektiv jämfört med traditionella märkningsmetoder. Den digitala styrningen gör det möjligt att snabbt ändra märkningar, inklusive serienummer, datum eller anpassade logotyper, utan att behöva byta ut några komponenter. Rotages lasermärkningsmaskin garanterar en jämn och exakt kvalitetsmärkning av såväl små som stora serier.

Max mått på produkten som ska märkas:

Längd : 680 mm
Bredd: 500 mm
Märkyta: 120 x 120 mm

Vill du ha hjälp att optimera din tillverkning?

Tveka inte att höra av dig med dina funderingar och önskemål. Våra produktionstekniker delar gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet för att hitta en helhetslösning som effektiviserar och förbättrar din produktion.

Kontakta oss